Stichting Deb Brug

project

information in English

2011-09-03 Grote gift van AFAS voor irrigatie Afdrukken

Nadat het bedrijf AFAS ERP Software in Leusden ons in 2008 een grote donatie heeft geschonken, waarmee tienduizenden Cambodjanen de mogelijk-heid kregen om meerdere rijst- en groenteoogsten per jaar te krijgen, werden we opnieuw verblijd met een grote gift.

Ditmaal een bedrag van € 250.000.

Deze gift is in overleg met Spie-en bestemd voor irrigatieprojecten in 2012 en 2013. We zijn heel blij dat AFAS achter ons werk staat. Er is nog steeds veel te doen in Cambodja. Door meer van deze projecten te realiseren, hopen we de situatie op het platteland te verbeteren. We hopen dat wanneer men een beter inkomen kan genereren, de armoede zal dalen en ook de zo gevreesde ziekte aids zich niet zal uit-breiden.

Stichting De Brug, Capellastraat 34, 7771 XM Hardenberg,    Telefoon 0523-272070   info@stichtingdebrug.nl